Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Konec kariéry? Vůbec, Nadala už noha nebolí a chce hrát ve Wimbledonu

Jeho rekordních dvaadvacet triumfů v grandslamových turnajích nemusí být konečným číslem. Španělský tenista Rafael Nadal totiž po triumfu na antuce v Paříži prodělal úspěšnou léčbu chronických problémů chodidla a chce startovat na travnatých dvorcích ve Wimbledonu. Podle svého strýce Toniho Nadala zahájí jeho svěřenec v pondělí na Mallorce přípravu na trávě.

"Ano, bude hrát ve Wimbledonu," řekl Toni Nadal na turnaji ve Stuttgartu. "Jsem si jistý, že když bude mít sebemenší možnost, bude ve Wimbledonu hrát," dodal.

Nadala, jenž letos ovládl oba dosavadní grandslamy, trápí tzv. Müller-Weissův syndrom, degenerativní porucha způsobující bolestivé problémy s kostí ve střední části chodidla. Tenista absolvoval Roland Garros pod injekcemi a znovu takovou zkušenost opakovat nechce.

Dva dny po turnaji absolvoval v Barceloně pulzní radiofrekvenční terapii, která postižené nervy znecitlivěla. Podle Toniho Nadala se nyní jeho synovec cítí mnohem lépe a je se svým stavem velice spokojený. Nevylučuje ani, že terapii podstoupí ještě jednou. Třetí grandslam sezony na londýnské trávě začne 27. června.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články