Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Williamsová si v Cincinnatti zahraje finále

Cincinnatti - Americká tenistka Serena Williamsová porazila v semifinále Dánku Caroline Wozniackou 2:6, 6:2, 6:4 a po roce si v Cincinnati opět zahraje o titul. Finále čtyřhry bude poprvé po čtyřech letech bez české účasti, protože Andrea Hlaváčková s Japonkou Kimiko Dateovou-Krummovou prohrály s nizozemsko-francouzským párem Tímea Babosová, Kristina Mladenovicová 4:6, 6:1, 7:10. 

Serena Williamsová
zdroj: ČTK/AP autor: Alan Diaz

Hlaváčková nezvládla ani páté semifinále v sezoně a přišla o možnost navázat na titul, který v Cincinnati předloni získala spolu s Lucií Hradeckou. Navíc přerušila českou sérii, protože loni si finále debla zahrála Květa Peschkeová a v roce 2011 Vladimíra Uhlířová.

Světová jednička Williamsová otočila zápas s bývalou první hráčkou žebříčku a udržela šanci na první triumf v Cincinnati, ve finále navíc může ukončit čekání na americkou vítězku. Poslední domácí šampionkou byla před deseti lety Lindsay Davenportová. Loni v Cincinnati prohrála Williamsová ve finále s Victorií Azarenkovou, teď bude její soupeřkou vítězka souboje mezi Anou Ivanovičovou ze Srbska a Ruskou Mariou Šarapovovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články