Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Výhra přiblíží či zajistí semifinále. Plíšková se postaví Muguruzaové

Pokud v druhém utkání na Turnaji mistrů zvítězí, může si Karolína Plíšková v Singapuru zajistit semifinále. Světová trojka si na úvod závěrečného šampionátu hladce poradila s Venus Williamsovou, tentokrát na ni čeká Španělka Garbiňe Muguruzaová. Jistotu postupu ale Plíšková nemusí mít ani po druhém utkání. Zápas sledujte v 15:00 v on-line textovém přenosu na ctsport.cz.

Karolína Plíšková
zdroj: REUTERS autor: Edgar Su

Američanka a Lotyška budou hrát od 13:30 SELČ. Pokud vyhraje zkušená Williamsová, Plíškové jakákoliv výhra zaručí postup z prvního místa ve skupině. Pokud by zvítězila Ostapenková ve třech setech, musela by pak Plíšková zvítězit bez ztráty setu, aby měla jisté semifinále. Všechny ostatní varianty znamenají, že se o jejím postupu, či vyřazení rozhodne ve čtvrtek.

Wimbledonskou šampionku a aktuální světovou dvojku Muguruzaovou Plíšková porazila v šesti z dosavadních osmi vzájemných utkáních. Loni ji zdolala ve skupině v Singapuru, letos přidala výhry ve Fed Cupu a v Indian Wells, ale naposledy v Cincinnati prohrála. "V poslední době šla hodně nahoru, daří se jí. Všechny naše zápasy byly těžké," řekla Plíšková na její adresu před turnajem.

Je nám líto, video expirovalo.
Plíšková začala Turnaj mistryň triumfem nad Venus Williamsovou
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články