Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselý si poradil se Zeballosem a v Hamburku je ve čtvrtfinále

Hamburk - Jiří Veselý dál kráčí antukovým turnajem v Hamburku. Ve druhém kole přehrál Argentince Horacia Zeballose 6:4 a 6:4, a mohl se tak radovat už z pátého postupu do čtvrtfinále v letošní sezoně. V dalším kole narazí český tenista na vítěze duelu Leonardo Mayer – Jan-Lennard Struff.

Jiří Veselý
zdroj: ČTK autor: Lebeda Pavel

Čtyřiadvacetiletý Veselý vedl v prvním setu po dvou brejcích už 5:2. Vzápětí sice také přišel o servis a nechal o osm let staršího soupeře snížit na 4:5, set ale nakonec dopodával k vítězství.

Také ve druhé sadě prolomil 55. hráč žebříčku Veselý soupeřovo podání za stavu 2:2 jako první, ale hned v další hře dovolil soupeři, jenž je na žebříčku o dvě místa níž, vyrovnat. Rozhodující brejk se českému daviscupovému reprezentantovi povedl o tři hry později a následně po necelé hodině a půl proměnil druhý mečbol.

Tenisový turnaj mužů v Hamburku:

Dvouhra - 2. kolo: Veselý (ČR) - Zeballos (Arg.) 6:4, 6:4, Kicker (Arg.) - Paire (5-Fr.) 6:4, 7:6 (9:7), Delbonis (Arg.) - Ferrer (8-Šp.) 7:5, 6:3, Chačanov (3-Rus.) - Bedene (Brit.) 7:6 (7:4), 5:7, 6:4, Kohlschreiber (Něm.) - Simon (4-Fr.) 6:3, 3:6, 6:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články