Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Veselý nedal Švédu Ymerovi v Montpellier šanci

Pouhé dva gemy ztratil Jiří Veselý v prvním kole turnaje v Montpellier proti Mikaelu Ymerovi. Nad Švédem etiopského původu vyhrál za 53 minut dvakrát 6:1. Při premiéře v tamní hale si český tenista připsal deset es.

Jiří Veselý
zdroj: ČTK/AP autor: Daniel Bockwoldt

Sedmadvacetiletý Veselý se rychle adaptoval na halové podmínky po dvou turnajích v Melbourne. Přípravné Murray River Open ve čtvrtfinále vzdal kvůli zranění ramena, na grandslamovém Australian Open vypadl ve druhém kole.

Na jihu Francie ukázal 69. hráč žebříčku suverénní výkon a po výhře nad Ymerem si zahraje o postup do čtvrtfinále proti německému kvalifikantovi Peteru Gojowczykovi.

Murray nestačil na Gerasimova

Bývalá světová jednička Andy Murray se po nákaze koronavirem, kvůli které přišel o účast na Australian Open, vrátil na okruh ATP porážkou. V Montpellier totiž prohrál v úvodním kole 6:7 a 1:6 s Bělorusem Egorem Gerasimovem. 

Je nám líto, video expirovalo.
Murray kousal v Montpellier vyřazení v 1. kole

Tenisový turnaj mužů v Montpellier (tvrdý povrch, dotace 323.970 eur):

Dvouhra - 1. kolo: Veselý (ČR) - M. Ymer (Švéd.) 6:1, 6:1, Gojowczyk (Něm.) - Struff (8-Něm.) 6:3, 6:4, Gerasimov (Běl.) - A. Murray (Brit.) 7:6 (10:8), 6:1, Griekspoor (Niz.) - Giron (USA) 6:2, 6:7 (5:7), 6:3, Bonzi - Pouille (oba Fr.) 7:6 (8:6), 6:2, Novak (Rak.) - Simon (Fr.) 7:6 (7:5), 1:6, 6:3.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články