Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Ve finále tenisové extraligy se Sparta postaví Prostějovu, nastoupí i reprezentanti

Praha – Tenisté Sparty si zahrají finále extraligy smíšených družstev a ve středečním finále zkusí přerušit vítěznou sérii Prostějova. Sparta postoupila do boje o titul po výhře 5:2 nad pražským rivalem I. ČLTK, díky čemuž vyhrála skupinu B. Prostějov ovládl skupinu A. Středeční finálové zápasy můžete sledovat od 10:00 na ČT sport nebo na webu ctsport.cz.

Hráči Sparty i ČLTK si v prvních zápasech pražské skupiny poradili s Pardubicemi a ve vzájemném souboji si to rozdali o postup. Ve dvouhrách za Spartu bodovali Kateřina Siniaková, Tomáš Papík, Polák Lukasz Kubot a Kristýna Plíšková, která si ve dvou setech poradila s Lucií Hradeckou.

Za ČLTK snížili Jan Šátral a Jan Mertl, ale rozhodující bod přidaly ve čtyřhře Kristýna Plíšková se Siniakovou. Prostějov si v prvním duelu ve skupině už v sobotu poradil s Přerovem 6:1 i za pomoci Tomáše Berdycha, který už ale v dalších zápasech nenastoupí.

Tým však má v sestavě další hvězdy, třeba vítězku Fed Cupu Barboru Strýcovou a daviscupového reprezentanta Jiřího Veselého, a ve druhém utkání porazil Liberec 5:3. Finále se hraje ve středu od 10:00 v Prostějově a domácí výběr bude usilovat o devátý titul v řadě.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články