Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Vaidišové se vstup do turnaje v Marbelle vydařil

Marbella/Ponte Vedra Beach - Česká tenistka Nicole Vaidišová si v prvním kole turnaje ve španělské Marbelle po dvou hodinách poradila s Němkou Angelique Kerberovou po setech 3:6, 6:4 a 6:4. Ve druhém kole narazí svěřenkyně Aleše Kodata na Italku Robertu Vinciovou. Záhlavová-Strýcová skončila na turnaji v Ponte Vedra Beach už v 1. kole. Třiadvacetiletá Češka nestačila na Katerynu Bondarenkovou, které podlehla po setech 6:7 a 2:6.

Nicole Vaidišová
zdroj: AP autor: Sang Tan

Vaidišová sehrála zápas jako na houpačce. Po ztrátě prvního setu se ujala ve druhé sadě vedení 3:0, Kerberové se ale podařilo vyrovnat. Devatenáctiletá Češka poté přesto dokázala set dotáhnout do vítězného konce. Slabší chvilku si 58. hráčka světového žebříčku vybrala i v rozhodující sadě, kdy se německá tenistka ujala vedení 2:0, ale Vaidišová dokázala výsledek otočit.

Česká tenistka Záhlavová-Strýcová svou pouť turnajem v americkém Ponte Vedra Beach skončila hned v prvním kole. Se svou sokyní Katerynou Bondarenkovou se na okruhu WTA potkala podruhé. V prvním duelu před čtyřmi lety na turnaji v Amelia Islandu vyhrála Záhlavová-Strýcová. Ukrajinská tenistka může ve druhém kole narazit na svou sestru a sedmou nasazenou hráčku Aljonu, kterou v úvodním duelu čeká Sania Mirzaová z Indie.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články