Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

V Miami končí jeden favorit za druhým. Dohrál už i Murray

Miami – Tenisový turnaj v Miami se stává pohřebištěm favoritů. Dalším z vysoce nasazených hráčů, kteří v Key Biscayne už dohráli, se stal druhý tenista světového žebříčku Brit Andy Murray, jenž ve třetím kole prohrál s Bulharem Grigorem Dimitrovem 7:6, 4:6, 3:6.

Andy Murray
zdroj: ČTK/AP/ autor: Lynne Sladky

Dimitrov v současnosti náleží v žebříčku do třetí desítky, přesto dokázal britského favorita téměř po dvou letech porazit a vzájemnou bilanci upravil na 3:6. Murray zejména v závěru bezmála dvouapůlhodinového zápasu hrál hodně nepřesně, celkem si v utkání připsal 55 nevynucených chyb a šestkrát přišel o podání.

"Udělal jsem mnohem víc chyb než obvykle, hlavně ve třetím setu. Grigor byl přesnější," uznal Murray. "Prostě jsem byl dneska lepší v důležitých okamžicích. Měl jsem pár příležitostí a ty jsem dokázal využít," řekl Dimitrov.

V turnaji zůstal z nejvýše nasazené pětice už jen Novak Djokovič a podobná situace nastala i v ženské dvouhře, v níž se ze čtyř největších favoritek do čtvrtfinále probojovala pouze turnajová dvojka Angelique Kerberová z Německa. Po Sereně Williamsové a Agnieszce Radwaňské v pondělí vypadla i čtvrtá nasazená Španělka Garbiňe Muguruzaová, která ve dvou tie-breacích podlehla Viktorii Azarenkové z Běloruska.

Lucie Šafářová postoupila s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou do čtvrtfinále čtyřhry, kde narazí na českou dvojici Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články