Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

V Indian Wells začala dobře Vondroušová, ne už Siniaková

Markéta Vondroušová vstoupila vítězně do turnaje v Indian Wells. V prvním kole porazila Němku Lauru Siegemundovou 6:4, 7:6. Její další soupeřkou bude Ruska Darja Kasatkinová. Naopak končí Kateřina Siniaková, která podlehla 5:7, 2:6 Ukrajince Kateryně Kozlovové.

Markéta Vondroušová
zdroj: Reuters autor: Jerry Lai

Devatenáctiletá Vondroušová, jež loni v Kalifornii došla až do osmifinále, získala úvodní set díky jedinému úspěšnému brejku za 45 minut. Druhou sadu vybojovala v tie-breaku, v němž proměnila druhý mečbol, a vyhrála 8:6.

Už šesté vyřazení v prvním kole v této sezoně musela skousnout Siniaková. Světová deblová jednička prohrála za půldruhé hodiny se 114. hráčkou světa Kozlovovou a nenavázala na předchozí turnaj v Dubaji, kde zaznamenala svou dosud jedinou letošní výhru na WTA Tour.

V Indian Wells se v úvodním kole představí ještě Barbora Strýcová. Přímo do druhého kola byly nasazeny Petra Kvitová a Karolína Plíšková.

Dvouhra - 1. kolo:

Vondroušová - Siegemundová (Něm.) 6:4, 7:6 (8:6), Čang Šuaj (Čína) - Kužmová (SR) 6:2, 6:4, Kontaová (Brit.) - Parmentierová (Fr.) 6:2, 6:3, Kozlovová (Ukr.) - Siniaková 7:5, 6:2, Anisimovová (USA) - Kruničová (Srb.) 6:0, 6:4, Linetteová (Pol.) - Martičová (Chorv.) 6:3, 4:6, 7:6 (7:5), Davisová (USA) - Schmiedlová (SR) 7:6 (7:2), 6:2. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články