Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Šafářová si zahraje na centrkurtu s Halepovou o třetí kolo

New York - Hned v druhém kole se Lucie Šafářová utká s turnajovou pětkou Simonou Halepovou z Rumunska. O postup do třetího kola US Open si zahraje na centrálním Kurtu Arthura Ashe. Čtvrteční program na hlavním dvorci ve Flushing Meadows zahájí v 17 hodin SELČ. Šafářová s Halepovou má zápornou bilanci 1:3, porazila ji pouze v prvním vzájemném utkání před pěti lety. Také Karolína Plíšková rozehraje svůj zápas 2. kola hned na úvod programu. 

Lucie Šafářová
zdroj: Reuters autor: Andrew Couldridge

Na Grandstandu bude soupeřkou desáté nasazené hráčky Montserra Gonzálezová z Paraguaye, která je ve světovém žebříčku až na 192. místě a do hlavní soutěže postoupila z kvalifikace.

O účast ve třetím kole budou usilovat také Kateřina Siniaková v duelu s pětadvacátou nasazenou Francouzkou Caroline Garciaovou a Denisa Allertová, která nastoupí proti Švédce Johanně Larssonové.

Čtvrteční program US Open (začátky v 17:00 SELČ)

Kurt Arthura Ashe: Šafářová (ČR) - Halepová (5-Rum.), Granollers (Šp.) - Murray (2-Brit.), Görgesová (Něm.) - V. Williamsová (6-USA), po 01:00 S. Williamsová (1-USA) - Kingová (USA), Johnson (19-USA) - Del Potro (Arg.).
Kurt Louise Armstronga: Nišikori (6-Jap.) - Chačanov (Rus.), A. Radwaňská (4-Pol.) - Broadyová (Brit.), Suárezová (11-Šp.) - Jankovičová (Srb.), Giannessi (It.) - Wawrinka (3-Švýc.).
Grandstand: Kar. Plíšková (10-ČR) - Gonzálezová (Par.), Thiem (8-Rak.) - Berankis (Lit.), Čang Šuaj (Čína) - Stosurová (16-Austr.), Kyrgios (14-Austr.) - Zeballos (Arg.).
Starý Grandstand, 2. zápas: Siniaková (ČR) - Garciaová (25-Fr.).
Kurt č. 13, 1. zápas: Larssonová (Švéd.) - Allertová (ČR).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články