Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Tsonga v Londýně dohrál, končí i Rosol

Londýn - Lukáš Rosol vypadl na turnaji v Londýně ve třetím kole s Marinem Čiličem, i tak si ale na trávě připsal nejlepší výsledek v kariéře. Chorvatskému tenistovi, který je v Queen's Clubu šestým nasazeným, podlehl 6:7 a 2:6. Na travnatém povrchu vyhrál šestadvacetiletý Čech v tomto týdnu na okruhu ATP vůbec poprvé. Na turnaji končí i turnajová dvojka Jo-Wilfried Tsonga.

Jo-Wilfried Tsonga
zdroj: ČTK/AP autor: Sang Tan

Rosol měl v úvodní sadě výhodu brejku a za stavu 5:4 podával na vítězství, ale servis ztratil. Neuspěl ani v následném tie-breaku, který prohrál 3:7. Druhý set byl již zcela v Čiličově režii, českého tenistu nepustil ani k jednomu brejkbolu a dovolil mu jen dvě hry.

S turnajem v Londýně se po středečním vyřazení domácího favorita Andyho Murrayho překvapivě rozloučila i turnajová dvojka Jo-Wilfried Tsonga. Francouzský tenista dnes podlehl 6:7, 6:3 a 6:7 Chorvatu Ivanu Dodigovi, přičemž si navíc při pádu poranil prst na ruce.

Francouz kvůli tomu může přijít o Wimbledon, který začíná 25. června. "Myslím, že je to vážné. Ještě mi to neprohlédli, ale znělo to velmi špatně. Měl jsem pocit, jako bych si něco zlomil nebo natáhl hodně šlach," prozradil Tsonga novinářům své obavy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články