Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Tenistovi Montcourtovi selhalo podle pitvy srdce

Paříž - Příčinou úmrtí mladého francouzského tenisty Mathieua Montcourta byla zástava srdce. Policie to oznámila po pitvě s tím, že o víkendu by měly být ještě známy výsledky toxikologických testů. "Zatím to vypadá, že skonal přirozenou smrtí. Abychom si mohli být zcela jistí, musíme ještě počkat na výsledky toxikologické analýzy," citovala dnes agentura Reuters policejního mluvčího.

Mathieu Montcourt
zdroj: AP Photo

Čtyřiadvacetiletého Montcourta našla v úterý v jednu hodinu ráno mrtvého přítelkyně před jeho bytem. Hráč, kterému patřilo 119. místo ve světovém žebříčku, strávil večer v nedalekém bytě u technického ředitele Francouzské tenisové federace Patrice Domingueze a jeho syna, s nímž se přátelil.

Oba Dominguezové při výslechu na policii uvedli, že Montcourt nejevil žádné známky zdravotních problémů. Večer prý strávili v klidu sledováním filmu.

Montcourt hrál naposledy challenger v chorvatské Rijece. Tento týden si začal odpykávat pětitýdenní zákaz startů na turnajích za sázení na zápasy, který mu udělila ATP společně s pokutou 12 000 eur.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články