Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Tenista Dlouhý nedohrál kvůli kolenu Wimbledon

Praha - Do motolské nemocnice k fyzioterapeutovi Pavlu Kolářovi nakonec zavítal i deblista Lukáš Dlouhý, který kvůli bolavému kolenu raději odstoupil ze čtvrtfinále smíšené čtyřhry, které měl hrát společně s Ivetou Benešovou. Nejen Radek Štěpánek tak spěchal z Wimbledonu do ordinace. Jeho start v Davisově poháru ale není ohrožen.

"Bylo to moje zranění, ale mělo by to být v pořádku," odpověděl Dlouhý na otázku, kvůli komu český pár nenastoupil do boje o semifinále mixu, protože z výsledků to nebylo poznat. "Mám poraněné koleno, ale už jsem byl za docentem Kolářem," dodal tenista.

Dle všech indicií si letošní vítěz čtyřhry na Roland Garros s Indem Leanderem Paesem nohu jen přetížil. "Na trávě jsem hrál dále, než jsem zvyklý. Dám si pár dní volno a bude to dobré. Určitě budu na Davis Cup stoprocentně připravený," věřil šestadvacetiletý rodák z Písku.

Lukáš Dlouhý je druhým českým hráčem, který týden před čtvrtfinále Davisova poháru proti Argentině řešil zdravotní problémy. Ohrožena byla také účast singlisty Štěpánka, ale i on by měl být do zápasu, který se uskuteční od 10. do 12. července v ostravské ČEZ Areně, relativně v pořádku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články