Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Tenisová svatba roku. Štěpánek si vzal Vaidišovou

Praha - Složením manželského slibu zpečetili v Praze svůj vztah tenista Radek Štěpánek a bývalá tenistka Nicole Vaidišová. Církevnímu obřadu v katedrále sv. Víta na Pražském hradě přihlížela řada osobností nejen ze světa sportu. Obřadu se zúčastnilo pět desítek hostů, mezi nimiž nechyběli například hokejista Jaromír Jágr s partnerkou Inou nebo brankář fotbalové Chelsea Petr Čech, přátelé Štěpánka či módní návrhářka Beáta Rajská. Ženichovi byl za svědka jeho starší bratr Martin a nevěstě kamarádka Julie.

Jedenadvacetiletá Vaidišová zvolila pro svůj velký den smetanovou róbu s bohatě nabíranou sukní a korzetovým živůtkem, doplněnou závojem, v ruce měla kytici růžových růží. Podobná zdobila i luxusní bílý Rolls-Royce, který nevěstu před katedrálu přivezl. O deset let starší ženich v tmavém obleku a se stříbrnou vázankou dorazil na Hrad v černé limuzíně BMW. Z katedrály se svatebčané odebrali na hostinu, která by se měla konat v Ledeburské zahradě pod Pražským hradem.

Vztah Štěpánka s Vaidišovou trvá skoro tři roky

Je nám líto, video expirovalo.
Radek Štěpánek si vzal Nicole Vaidišovou

Poprvé se o svatbě spekulovalo již loni. Měla se uskutečnit na Floridě, kde tenisový pár bydlí, ale nakonec se vzali až dnes v české metropoli. Na místě svatebního obřadu v pražské katedrále se prý Radek s Nicole ihned shodli. "Praha je náš domov, město, které se nám líbí a kde chceme žít. A chrám svatého Víta, to je naprosto jedinečné místo, které ještě umocnilo náš zážitek," vzkázal Štěpánek, před třemi lety osmý tenista světa a vítěz čtyř turnajových titulů ve dvouhře.

Novomanželé odletí na krátkou svatební cestu do Řecka, protože Štěpánek se po zranění kolene chystá už začátkem srpna vrátit na turnaje. "Věřím, že budu fit a že se mi to podaří, rád bych začal už ve Washingtonu," přál si jednatřicetiletý tenista, který loni pomohl českému týmu k postupu do finále Davisova poháru po 29 letech.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články