Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Strýcová zvládla úvod turnaje ve Wu-chanu, teď ji čeká rozjetá Ostapenková

Barbora Strýcová zvládla bez větších obtíží úvodní zápas na turnaji ve Wu-chanu. Tunisanku Ons Džabúrovou porazila 6:1, 6:3 a ve druhém kole ji čeká velká výzva: vítězka letošního French Open Jelena Ostapenková. Lotyška navíc v neděli získala titul v Soulu.

Barbora Strýcová
zdroj: Twitter autor: Rogers Cup Toronto

Strýcová bezpečně kráčela za postupem až do začátku druhého setu. Ze stavu 1:3 se však rychle oklepala, získala dalších pět gamů a po 73 minutách vyprovodila tuniskou kvalifikantku z kurtu. Dnes odpoledne ještě nastoupí ke čtyřhře.

V singlu se z kvarteta českých tenistek dnes představí ještě obhájkyně titulu a dvojnásobná tamní šampionka Petra Kvitová, jež zahájí oblíbený turnaj proti domácí tenistce Pcheng Šuaj.

Už v prvním kole nečekaně vypadly hrdinka nedávného US Open Sloane Stephensová i její finálová soupeřka z New Yorku Madison Keysová. Stephensová dva týdny po životním úspěchu nestačila v Číně na domácí tenistku Wang Čchiang a odešla s debaklem dvakrát 2:6. Další favorizovaná Američanka Keysová podlehl podlehla krajance a rodačce z Taškentu Varvaře Lepchenkové 2:6 a 6:7.

Výsledky turnaje žen ve Wu-chanu

Dvouhra - 1. kolo: Strýcová (ČR) - Džabúrová (Tun.) 6:1, 6:3, Garciaová (Fr.) - Kerberová (12-Něm.) 3:6, 6:3, 6:1, Davisová (USA) - Petkovicová (Něm.) 6:3, 6:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články