Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Strýcová deklasovala v Miami Friedsamovou a čeká ji Kerberová

Miami - Tenistka Barbora Strýcová potvrdila v prvním kole turnaje v Miami roli favoritky a porazila 6:2, 6:0 Němku Annu-Lenu Friedsamovou. V druhém kole se utká s další německou hráčkou Angelique Kerberovou, turnajovou dvojkou a letošní vítězkou Australian Open. V prvním kole se rozloučila Denisa Allertová.

Dvaatřicátá hráčka světového žebříčku Strýcová nedala o dvacet míst hůře postavené Friedsamové v prvním vzájemném duelu šanci a porazila ji za 55 minut.

V dalším utkání bude papírovou favoritkou její soupeřka, s níž v předchozích třech vzájemných duelech devětadvacetiletá česká tenistka neuhrála ani set.

Osmadvacetileté Kerberové, jež měla stejně jako všechny nasazené hráčky v prvním kole volno, se však od lednového triumfu v Melbourne nedaří.

Od zisku grandslamového titulu vyhrála pouze jeden zápas a před dvěma týdny v Indian Wells vypadla nečekaně hned na úvod s Denisou Allertovou.

Ta v Miami na svůj postup do třetího kola na předchozím velkém turnaji nenavázala a dnes prohrála 6:7 a 4:6 s Dankou Koviničovou z Černé Hory.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články