Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Štěpánkovo zranění není vážné, vrcholy roku by měl stihnout

Paříž - Zranění kolena tenisty Radka Štěpánka, kvůli kterému se v úterý odhlásil z turnaje v Paříži, není vážné. Český hráč má přetížený úpon čtyřhlavého stehenního svalu pravé nohy a měl by stihnout příští týden v Londýně Turnaj mistrů ve čtyřhře a o týden později i finále Davisova poháru proti Španělsku v Praze.

Štěpánek podstoupil vyšetření u profesora Pavla Koláře. "Má přetížen úpon čtyřhlavého stehenního svalu. V medicíně nikdy stoprocentně nevíte, ale stav není natolik vážný, aby nemohl startovat. Jsem optimista," řekl Kolář České televizi.

Se Štěpánkem i s Kolářem mluvil o stavu své týmové dvojky daviscupový kapitán Jaroslav Navrátil. "Na základě informací od nich očekávám, že Radek bude na finále v pořádku. Není důvod se znepokojovat a nemusím řešit náhradu," řekl Navrátil.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Pavla Koláře

Na Turnaj mistrů ve čtyřhře se Štěpánek kvalifikoval společně s Indem Leanderem Paesem. Finále Davisova poháru proti Španělsku se uskuteční od 16. do 18. listopadu a Štěpánek je spolu s Tomášem Berdychem hlavní zbraní českého týmu.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články