Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Štěpánek s Paesem titul v Tokiu nevyhráli

Tokio - Radek Štěpánek s Indem Leanderem Paesem na deblový titul na tenisovém turnaji v Tokiu nedosáhli. Nejvýše nasazený pár prohrál v dnešním finále s rakousko-brazilskou dvojicí Alexander Peya, Bruno Soares 3:6, 6:7. Ve dvouhře získal druhý titul v kariéře domácí Kei Nišikori. 

Radek Štepánek a Leander Paes
zdroj: AP

Dvaadvacetiletý přemožitel Tomáše Berdycha porazil ve finále v souboji nejmladších hráčů elitní dvacítky světového žebříčku jednadvacetiletého Milose Raonice z Kanady 7:6, 3:6, 6:0 a navázal na čtyři roky starý triumf z Delray Beach.

Štěpánek s Paesem byli ve finále v letošním roce už počtvrté a po triumfech na Australian Open a v Miami vyšli podruhé naprázdno. Na srpnovém US Open nestačili v boji o titul na americké bratry Mikea a Boba Bryanovy, kteří jim oplatili porážku z prvního grandslamu roku v Melbourne.

I tak si česko-indický pár úspěšným tažením v japonské metropoli definitivně zajistil nominaci na londýnský Turnaj mistrů, kde bude mít Štěpánek ve 33 letech deblovou premiéru. Peya se Soaresem byli v Tokiu nasazeni jako čtyřky a získali druhý společný titul. Přemožitele nenašli ani minulý týden v Kuala Lumpuru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články