Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Štěpánek s Paesem bratry Bryanovy potkají ve skupině

Londýn - Radek Štěpánek s Indem Leanderem Paesem si na Turnaji mistrů ve čtyřhře zahrají i proti nejlepším deblistům posledních let bratrům Bobovi a Mikeovi Bryanovým. Ti závěrečný podnik sezony v minulosti třikrát vyhráli.

Leandr Paes s Radkem Štěpánkem
zdroj: Isifa

Spolu s americkými dvojčaty los Štěpánkovi s Paesem přidělil do skupiny A také Španěly Marcela Granollerse a Marka Lópeze a pákistánsko-nizozemský pár Ajsam Kúreší, Jean-Julien Rojer.

Štěpánek si zahraje na Turnaji mistrů poprvé, jeho start v Londýně byl přitom do poslední chvíle nejistý. Český daviscupový reprezentant se v úterý odhlásil z turnaje v Paříži kvůli přetíženému úponu čtyřhlavého stehenního svalu pravé nohy a léčil se v Praze u fyzioterapeuta Pavla Koláře.

"Noha je v pořádku, podařil se zázrak! Dostal jsem zelenou a odlétám do Londýna. Jsem strašně natěšenej," napsal Štěpánek. Jeho indický spoluhráč Paes se na Turnaji mistrů dostal čtyřikrát do finále a kvalifikoval se už potřinácté. Mezi elitními deblisty debutoval v roce 1997.

Skupinu B vedou obhájci trofeje Bělorus Max Mirnyj s Kanaďanem Danielem Nestorem.

Los čtyřhry na Turnaji mistrů v Londýně:

Skupina A: B. Bryan, M. Bryan (1-USA), Paes, Štěpánek (3-Indie/ČR), Granollers, M. López (6-Šp.), Kúreší, Rojer (7-Pák./Niz.)

Skupina B: Mirnyj, Nestor (2-Běl./Kan.), Lindstedt, Tecau (4-Švéd./Rum.), Bhúpathí, Bopanna (5-Indie), Marray, Nielsen (8-Brit./Dán.)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články