Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Stále vítězící Djokovič chytil míček do kapsy, Berdycha čeká Johnson

Miami - Soupeřem Tomáše Berdycha ve 3. kole turnaje Masters v Miami bude domácí Američan Steve Johnson. Šestatřicátý hráč žebříčku ATP si duel se světovou sedmičkou Berdychem vybojoval po výhře dvakrát v tie-breaku s Němcem Alexanderem Zverevem.

Novak Djokovič
zdroj: Reuters

Naopak Berdych zatím na Floridě neodehrál ani game, neboť v prvním kole měl volný los a pak proti němu jiný americký hráč Rajeev Ram kvůli zranění vůbec nenastoupil. Z minulých dvou ročníků turnaje česká jednička obhajuje účast v semifinále.

S Johnsonem hrál Berdych zatím jednou a úspěšně, loni na Masters v Indian Wells rovněž na tvrdém povrchu vyhrál ve dvou setech.

Za šestým titulem v Miami a rekordní 28. trofejí z podniků Masters vykročila světová jednička Novak Djokovič. Srbský tenista přehrál dvakrát 6:3 Brita Kyleho Edmunda a potlesk diváků sklidil i za efektní chycení tenisáku do kapsy. Skvělý odhad na míček předvedl při Edmundově vysokém odpalu po svém zkaženém prvním servisu.

Djokovič má po pátečním zápase s Edmundem bilanci v této sezoně už 23 výher a jediné porážky, jeho dalším soupeřem bude Portugalec Joao Sousa.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články