Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Složení Turnaje mistrů je kompletní, kvalifikoval se Nišikori s Raonicem

Paříž – Třísetová výhra Japonce Keie Nišikoriho ve čtvrtfinále halového turnaje v Paříži nad Španělem Davidem Ferrerem rozhodla o definitivním složení osmičky pro Turnaj mistrů. Sestavu, v níž nechybí ani Tomáš Berdych, doplnil právě Nišikori a Kanaďan Milos Raonic.

Sport
zdroj: ČT4

Turnaj mistrů se v Londýně uskuteční od 9. do 16. listopadu. Start na něm si už dříve zajistili také Srb Novak Djokovič, Švýcaři Roger Federer a Stan Wawrinka, Chorvat Marin Čilič, Brit Andy Murray a Tomáš Berdych.

Berdych si na Turnaji mistrů zahraje popáté za sebou. Český tenista se na závěrečný podnik sezony kvalifikoval po páteční pařížské výhře nad Jihoafričanem Kevinem Andersonem. V sobotu se Berdych utká s Raonicem, kterého posunul do Londýna postup do semifinále a následná Ferrerova prohra.

Nišikori přitom v utkání s Ferrerem ztratil první set a v tie-breaku druhé sady pak už prohrával 0:4 a 2:5, pěti body za sebou však zápas zachránil. Mečbol proměnil až po půlnoci a na Turnaj mistrů ve dvouhře se kvalifikoval jako první asijský tenista v historii. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články