Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Siniaková v Dubaji skončila, hned v prvním kole podlehla Mladenovicové

Dubaj – Na rozdíl od vítězného lednového turnaje v čínském Šen-čenu nebude Kateřina Siniaková na letošní turnaj v Dubaji vzpomínat v příliš pozitivním světle. Dvacetiletá česká tenistka vypadla hned v prvním kole, když podlehla Francouzce Mladenovicové 3:6, 3:6.

Kateřina Siniaková
zdroj: ABACA

Siniaková prohrála s Mladenovicovou poprvé v kariéře, v obou předchozích vzájemných zápasech nad ní zvítězila. Tentokrát ale potvrdila úlohu papírové favoritky 31. hráčka žebříčku a světovou čtyřicítku vyřadila za hodinu a půl. Pomohlo jí i devět es.

Siniaková přišla o možnost utkat se v dalším kole s krajankou Karolínou Plíškovou, druhou nasazenou hráčkou dubajského turnaje a čerstvou vítězkou z Dauhá. V úvodním setu přišla česká hráčka o servis třikrát, v druhé sadě ještě jednou a ztrátu 0:3 už nedotáhla.

Kristýna Plíšková se o postup do osmifinále utká s Američankou Lauren Davisovou, devátá nasazená Barbora Strýcová nastoupí v druhém kole proti Pcheng Šuaj z Číny.

Tenisový turnaj žen v Dubaji (tvrdý povrch, dotace 2 666 000 dolarů)

Dvouhra - 1. kolo: Mladenovicová (Fr.) - Siniaková (ČR) 6:3, 6:3, Bellisová (USA) - Putincevová (17-Kaz.) 6:1, 7:5, Puigová (Portor.) - Švedovová (Kaz.) 6:3, 4:6, 6:4, Mertensová (Belg.) - Pironkovová (Bulh.) 6:3, 6:2, Pcheng Šuaj (Čína) - Curenková (Ukr.) 6:1, 6:1, Bondarenková (Ukr.) - Sabalenková (Běl.) 4:6, 6:4, 6:3, Doiová (Jap.) - Brengleová (USA) 6:2, 6:7 (4:7), 6:3.

Čtyřhra - 1. kolo: Grönefeldová, Peschkeová (Něm./ČR) - Al Nabhaniová, Barthelová (Omán/Něm.) 4:6, 6:1, 11:9, Golubicová, Kristýna Plíšková (Švýc./ČR) - Atawová, Sü I-fan (USA/Čína) 6:4, 6:2. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články