Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mystic Sk8 Cup 2024

Siniaková v Berlíně vypadla ve čtvrtfinále

Kateřina Siniaková vypadla na turnaji v Berlíně ve čtvrtfinále. V dohrávaném duelu, který v pátek ve třetím setu přerušil déšť, podlehla čtvrté nasazené Američance Jessice Pegulaové 6:7, 6:3, 3:6. Na travnatý kurt nastoupily za stavu 2:4 ve třetím setu a odehrály jen tři gemy.

Je nám líto, video expirovalo.
Siniaková v Berlíně vypadla ve čtvrtfinále

Kvůli zdravotním problémům tenistek skončily předčasně první dva čtvrtfinálové zápasy dnešního programu. Světová trojka Aryna Sabalenková vzdala kvůli zranění ramena za stavu 1:5 zápas s Annou Kalinskou, osmá nasazená Tunisanka Uns Džábirová skrečovala po prvním setu duel s turnajovou jedničkou Coco Gauffovou z USA kvůli nemoci. Američanka vyhrála úvodní sadu v dramatickém tie-breaku 11:9.

Ve zhuštěném programu, který v minulých dnech v Berlíně výrazně narušil déšť, tenistky čekají ještě odpoledne semifinálové zápasy. Světová dvojka Gauffová se utká se svou stálou deblovou partnerkou a krajankou Pegulaovou. Kalinská si o postup do finále zahraje s Viktorií Azarenkovou, která jako jediná stihla čtvrtfinále dohrát v pátek.

Siniaková, jež s Gauffovou slavila deblový titul na Roland Garros, dnes neuspěla ani v semifinále čtyřhry. Společně s krajankou Lindou Noskovou podlehly tchajwansko-ruskému páru Čchan Chao-čching, Veronika Kuděrmětovová 4:6, 3:6.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články