Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Siniaková úspěšně začala generálku před US Open, dařilo se i Muchové

Snaží se po několika porážkách dostat na vítěznou vlnu a zatím úspěšně. Tenistka Kateřina Siniaková potvrdila v prvním kole generálky na US Open v newyorském Bronxu roli žebříčkové favoritky a porazila 6:3, 6:2 Číňanku Wang Ja-fan. Uspěla i Karolína Muchová, která v prvním duelu od úspěšného Wimbledonu zdolala 7:5, 6:2 Slovenku Viktórii Kužmovou.

Kateřina Siniaková
zdroj: Reuters autor: Gonzalo Fuentes

Pátá nasazená Siniaková postoupila za 80 minut a mírně vylepšila svou bilanci z poslední doby. Před příjezdem do New Yorku vyhrála 38. tenistka žebříčku jediný ze šesti zápasů. Příští soupeřkou české fedcupové šampionky bude ruská kvalifikantka Anastasia Potapovová.

Na turnaji v Bronxu, jenž letos nahradil v kalendáři tradiční generálku v New Havenu, slavila úspěšný návrat na WTA Tour Muchová. Dvaadvacetiletá tenistka v prvním duelu od vyřazení ve čtvrtfinále Wimbledonu porazila Kužmovou za 71 minut a v druhém kole ji čeká domácí Kristie Ahnová.

Přímo do druhého kola byla nasazena turnajová trojka Barbora Strýcová, jež se v úterý střetne s Američankou Bernardou Peraovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články