Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Siniaková si v Moskvě zahraje první čtvrtfinále

Moskva - Osmnáctiletá tenistka Kateřina Siniaková si v Moskvě poprvé zahraje čtvrtfinále turnaje WTA. Ve druhém kole Kremlin Cupu dnes deklasovala 6:1, 6:1 Francouzku Kristinu Mladenovicovou, jež ve středu vyřadila čerstvou vítězku z Lince Karolínu Plíškovou.

Kateřina Siniaková
zdroj: AP autor: Aaron Favila

Pro 128. hráčku světa Siniakovou byla dnešní výhra třetí v kariéře na elitním okruhu. V Moskvě prošla do hlavní soutěže z kvalifikace a na kontě má tedy už pět vítězných duelů v řadě. Její další soupeřkou bude Italka Camila Giorgiová, poražená finalistka z Lince.

Vítězka pěti turnajů ITF Siniaková postoupila do svého prvního čtvrtfinále hladce za 58 minut. O tři roky starší Mladenovicové vzala pětkrát servis a sama odvrátila jediný brejkbol, jemuž čelila.

Svůj první zápas v Moskvě nečekaně nezvládl Milos Raonic, jeden ze soupeřů Tomáše Berdycha v boji o postup na Turnaj mistrů. Nejvýše nasazený Kanaďan prohrál ve druhém kole 3:6, 6:4, 3:6 s litevským kvalifikantem Ričardasem Berankisem, jenž si poprvé v kariéře připsal vítězství proti hráči z top ten.

Raonic je v pořadí pro postup na Turnaj mistrů osmý jednu příčku za Berdychem, jenž tento týden hraje ve Stockholmu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články