Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Siniaková s Krejčíkovou se představí ve čtyřhře na turnaji v Praze

Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková si před avizovaným společným startem na olympijských hrách v Paříži a obhajobou zlatých medailí zahrají čtyřhru na turnaji Livesport Prague Open. V areálu pražské Sparty ve Stromovce obnoví pár, který společně získal sedm grandslamových titulů, spolupráci po půl roce, potvrdil ředitel turnaje Miroslav Malý. Generálka na pařížské hry se uskuteční od 20. do 26. července. Siniaková a Krejčíková se na ní představí i ve dvouhře. Přímé přenosy nabídne ČT sport a ČT sport Plus.

Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková
zdroj: Reuters

"Přihláška Báry s Katkou do čtyřhry je skvělá zpráva pro všechny fanoušky, kteří budou mít příležitost vidět po Wimbledonu náš hvězdný pár opět pohromadě, když se bude na sparťanské antuce sehrávat před olympijskými hrami v Paříži," řekl Malý.

Úspěšná česká dvojice se na konci minulé sezony na popud Siniakové rozešla, rodačka z Hradce Králové od té doby hrála s Australankou Storm Hunterovou nebo Američankami Cori Gauffovou a Taylor Townsendovou. Krejčíková navázala spolupráci s Němkou Laurou Siegemundovou.

Vedle Krejčíkové se Siniakovou bude v deblu startovat také pětinásobná grandslamová vítězka Lucie Šafářová, která již ukončila kariéru, s Američankou Bethanií Mattekovou-Sandsovou.

Účast na turnaji přislíbily i Linda Nosková, Tereza Valentová, Laura Samson nebo Sára Bejlek. Turnaj se uskuteční po čtyřech letech na antuce a vyvrcholí den před zahájením olympijského turnaje.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články