Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Safinová po šesti porážkách vyhrála v San Diegu

San Diego - Bývalá světová jednička Dinara Safinová ukončila sérii šesti porážek na okruhu WTA. V prvním kole turnaje v San Diegu zvítězila ruská tenistka nad Ukrajinkou Aljonou Bondarenkovou 6:1 a 7:6. "Už jsem potřebovala vyhrát," řekla s úlevou Safinová, která se dočkala vítězství v zápase poprvé od dubnového turnaje ve Stuttgartu. Před rokem byla v čele světového žebříčku, ale letos kvůli potížím se zády, které jí nedovolily hrát ve Wimbledonu, klesla až na 35. místo.

K přerušení série neúspěchů měla blízko už před týdnem ve Stanfordu, kdy proti Japonce Kimiko Dateové Krummové získala první set a druhý prohrála až v tie-breaku. Tentokrát ve zkrácené hře druhé sady uspěla. "Minule jsem tie-break prohrála, protože jsem hrála moc defenzivně. Tak jsem si tentokrát řekla, že budu agresivnější a uvidíme, co z toho bude," uvedla Safinová. Výsledkem bylo vítězství 7:2.

Ve druhém kole v San Diegu narazí čtyřiadvacetiletá Ruska na vítězku zápasu mezi Polkou Agnieszkou Radwaňskou a Jihoafričankou Chanelle Scheepersovou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články