Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej: HC Dynamo Pardubice - HC Oceláři Třinec

Šafářová s Veselým si zatrénovali s malými tenisty v Prostějově

Prostějov - Malí tenisté v Prostějově měli ve středu šanci zahrát si proti hvězdám a svým vzorům. Svůj čas jim věnovala vítězka čtyřhry na US Open Lucie Šafářová a také daviscupový reprezentant Jiří Veselý.

Je nám líto, video expirovalo.
Malí tenisté si zatrénovali s Jiřím Veselým a Lucií Šafářovou

Čerstvá vítězka čtyřhry na US Open a medailistka z olympijských her v Riu Lucie Šafářová pomáhala na domácích kurtech v Prostějově hledat nové tenisové talenty, se kterými si zahrála pár výměn. "Je tady spoustu mladých, nových nadějí, které nás v budoucnu, doufám, nahradí, je to radost hrát s dětmi," řekla Šafářová.

S možnými nástupci vítězné generace ve Fed Cupu či Davis Cupu si zatrénoval i český reprezentant Jiří Veselý. "Mně se strašně líbí, jak se na to těší, jak jsou nadšení, že tu dneska jsme a že tuhle akci máme. My se pokusíme si to s nimi co nejvíce užít," popsal atmosféru akce Veselý.

Celá akce začala náborem nováčků na speciálním minikurtu. Několik desítek malých dětí dělalo první tenisové krůčky a vše skončilo setkáním s jejich idoly. "Mám rád všechny, ale pro mě je nejlepší asi Tomáš Berdych," řekl Lukáš Cibulec, jeden z dětských účastníků.


Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články