Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Kometa Cup

Šafářová i Hlaváčková s Hradeckou budou hrát v Québeku finále

Québec - Lucie Šafářová postoupila na tenisovém turnaji v kanadském Québeku do finále. Třetí nasazená hráčka porazila v semifinále devatenáctiletou domácí hráčku Eugenii Bouchardovou 3:6, 6:3, 6:2. Týden po zisku titulu na US Open si zahrají finále i deblistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou, které zatím plní v Québeku roli nasazených jedniček.

Sport
zdroj: ČT4

Hlaváčková s Hradeckou v sobotním semifinále otočily zápas s americko-gruzínskou dvojicí Irina Falconiová, Anna Tatišviliová ve vítězství 3:6, 6:4 a 10:7. Ve finále je čekají turnajové dvojky Alla Kudrjavcevová z Ruska a Anastasia Rodionovová z Austrálie.

Šafářová opět potvrdila, že se jí v Québeku daří. Finále tam hrála i v roce 2009, tehdy v něm proti Maďarce Melindě Czinkové neuspěla. V utkání proti domácí naději Bouchardové si pomohla osmi esy, z jedenácti šancí na brejk využila čtyři. Rozhodující set už měla pod kontrolou.

Český pár by měl nastoupit k finálovému utkání v 18:00 SELČ, o dvě hodiny později začne bojovat o svůj pátý titul v kariéře Lucie Šafářová. Aby ukončila pětileté čekání na turnajový triumf, musí porazit Marinu Erakovicovou z Nového Zélandu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články