Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Rosolovi nevyšel v Indian Wells první zápas s Hewittem

Indian Wells (USA) - Pro tenistu Lukáše Rosola skončil turnaj Masters v Indian Wells v prvním kole po porážce s bývalou světovou jedničkou Lleytonem Hewittem. Sedmadvacetiletý rodák z Brna podlehl o pět let staršímu zkušenému Australanovi v prvním vzájemném zápase v kariéře 4:6, 6:3 a 1:6.

Lukáš Rosol
zdroj: AP

Hewitt byl na výsluní v roce 2001, celkem vyhrál 28 titulů včetně dvou právě z Indian Wells, ale momentálně v žebříčku ATP figuruje až na 98. místě, o 36 pozic za Rosolem. "Podmínky byly složité, dost chladno a větrno. První set byl dost vyrovnaný, ve druhém mě dostal pod tlak servisem, ale pak jsem se s tím vyrovnal, udělal brejk a pak už to bylo dobré," řekl Hewitt.

První deblový zápas v Kalifornii úspěšně zvládly stříbrné olympijské medailistky Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou. Vítězky Fed Cupu po vyřazení ze singlu společně přehrály americko-čínský pár Varvara Lepchenková, Čeng Saj-saj jasně 6:1 a 6:2.

"Hrály jsme hodně dobře," řekla Hradecká. "Jsem ráda, že nám první zápas vyšel, protože předtím se nám letos tolik nedařilo," řekla. Na Australian Open Češky vypadly ve 2. kole a v Memphisu hned v prvním.

Ve čtyřhře naopak neuspěla Petra Kvitová po boku Belgičanky Yaniny Wickmayerové, stejně jako v lednu v Paříži vypadly hned v 1. kole. Po velkém boji podlehly tchaj-wansko-slovenské dvojici Hao-Ching Chan a Janette Husárová.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články