Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Prolomí Plíšková bránu druhého kola? Počtvrté v řadě zvládla úvodní zápas, tentokrát v Taškentu

Na čtvrtém turnaji WTA za sebou uspěla v prvním utkání, nyní se znovu pokusí přidat druhé vítězství, což se jí v tomto období ještě nepodařilo. Kristýna Plíšková přetlačila v Taškentu Italku Jasmine Paoliniovou dvakrát 6:4 a postoupila do další fáze turnaje.

Kristýna Plíšková
zdroj: ČTK/AP autor: Ahn Young-joon

Kristýna Plíšková, sestra světové dvojky Karolíny, před třemi lety v uzbecké metropoli získala jediný titul na okruhu. Proti Paoliniové splnila roli favoritky po třetím mečbolu za hodinu a 20 minut. Pomohla si sedmi esy.

Turnajová pětka se o postup do čtvrtfinále utká s Polkou Katarzynou Kawaovou, maximem Plíškové v této sezoně je dubnové semifinále na antuce v Luganu.

Tenisový turnaj žen v Taškentu:

Dvouhra - 1. kolo: Kristýna Plíšková (5-ČR) - Paoliniová (It.) 6:4, 6:4, Parmentierová (Fr.) - Kruničová (Srb.) 6:1, 6:2, Gasparjanová (2-Rus.) - Vögeleová (Švýc.) 6:4, 4:6, 6:4, Mariaová (6-Něm.) - Govorcovová (Běl.) 7:6 (7:5), 6:1, Babosová (7-Maď.) - Flipkensová (Belg.) 6:2, 7:5, Bonaventureová (Belg.) - Amanmuradovová (Uzb.) 6:3, 6:1, Niculescuová (Rum.) - Abdurajmovová (Uzb.) 6:1, 7:5.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články