Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Překvapiví finalisté v Miami, Sinnera vyzve přemožitel Rubljova Hurkacz

Finále v Miami má nečekané obsazení. Po devatenáctiletém italském tenistovi Janniku Sinnerovi se do boje o titul dostal také polský tenista Hubert Hurkacz, který v semifinále porazil nasazenou čtyřku Rusa Andreje Rubljova 6:3, 6:4. V neděli bude 37. hráč světového žebříčku usilovat o nejcennější titul v kariéře.

Hubert Hurkacz na turnaji ve Winston-Salemu
zdroj: AP autor: Nell Redmond

Zatím hrál čtyřiadvacetiletý Hurkacz na okruhu ATP dvě finále a obě vyhrál. Letos v lednu už získal titul na jiném floridském turnaji v Delray Beach po vítězství nad Američanem Sebastianem Kordou. Už ve čtvrtfinále polský tenista překvapil výhrou nad druhým nasazeným Řekem Stefanosem Tsitsipasem a odměnou mu bude i dosud nejvyšší umístění v žebříčku, v němž se posune minimálně na 27. příčku.

Se Sinnerem jsou kamarádi a dokonce debloví partneři, ale nastoupí proti sobě poprvé. "Bude to sranda. Jannik hraje tvrdě z forhendu i bekhendu, musím se snažit být pořád agresivní a podat svůj nejlepší výkon," řekl Hurkacz před svým prvním finálovým zápasem na turnaji Masters, který vynechaly největší hvězdy.

Je nám líto, video expirovalo.
V Miami se střetnou o titul Sinner a Hurkacz

Výsledky turnaje v Miami:

Muži (dotace 4 299 205 dolarů):

Dvouhra - semifinále: Hurkacz (26-Pol.) - Rubljov (4-Rus.) 6:3, 6:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články