Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Plíšková na Elite Trophy opět prohrála, z celkového vítězství se raduje Růžový tým

Po sobotním nezdaru s Polkou Igou Šwiatekovou zapsala Karolína Plíšková v charitativní soutěži družstev Elite Trophy další porážku. Světová tenisová trojka nestačila v závěrečném dnu na Němku Andreu Petkovicovou (3:6, 3:6). Její Černý tým remizoval s Růžovým ve čtyřdílné sérii 2:2, ale soupeř uspěl díky lepšímu poměru zápasů 24:21. Vítězný celek proto získal šek s částkou 547 600 korun, kterou rozdělí na tři různé charitativní projekty.

Je nám líto, video expirovalo.
Černý tým zakončil Elite Trophy prohrou, Plíšková už vyhlíží US Open

V závěrečném klání na tvrdém povrchu štvanického centrkurtu vyhrál Růžový tým 5:4. 

V neděli uspěli za Černé ve smíšené čtyřhře Denisa Hindová s Václavem Šafránkem proti Johaně Markové a Jiřímu Lehečkovi (7:6, 2:6, 10:5). Poté však bodovali jen členové Růžových. Chybující Plíšková prohrála s Petkovicovou a za stavu 4:4 získala vítězný bod Šwiateková, která zdolala Hindovou, náhradnici za zraněnou Karolínu Muchovou, 6:3 a 6:0.

Akce vznikla jako souboj Černého týmu s kapitánkou Karolínou Plíškovou s Růžovým celkem, který v prvních dvou kolech vedla wimbledonská šampionka Petra Kvitová - ve třetím ji zastoupila Barbora Strýcová. Složení obou družstev se postupně měnilo a hrály např. Švýcarka Belinda Bencicová či loňská finalistka Roland Garros Markéta Vondroušová.

Závěrečný čtvrtý díl charitativního tenisového turnaje Elite Trophy v Praze:

Růžový tým - Černý tým 5:4
Marková, Lehečka - Hindová, Šafránek 6:7 (3:7), 6:2, 5:10
Petkovicová (Něm.) - Karolína Plíšková 6:3, 6:3
Šwiateková (Pol.) - Hindová 6:3, 6:0

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články