Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Peschkeová vyhrála se Srebotnikovou čtyřhru v New Havenu

New Haven (USA) - Tenistka Květa Peschkeová vyhrála spolu se Slovinkou Katarinou Srebotnikovou čtyřhru na turnaji v New Havenu, který byl generálkou před posledním grandslamem sezony US Open. Peschkeová nastoupila se Srebotnikovou letos posedmé ve finále čtyřhry a získala druhý titul. Nejvýše nasazený pár odvrátil v úvodní sadě setbol a porazil domácí Američanky Bethanii Mattekovou-Sandsovou a Meghann Shaugnessyovou 7:5, 6:0. Ve dvouhře triumfoval Ukrajinec Sergej Stachovskij.

"V prvním setu hrály soupeřky hodně rychle, ale dokázaly jsme se s tím vypořádat a vyhrát druhý set šest nula je neuvěřitelné. Ani nevím, jak se nám to povedlo," řekla Peschkeová pro web WTA Tour. "Každá výhra je skvělá, dodá nám hodně sebevědomí a ve finále ještě víc. Titul je o to sladší," dodala pětatřicetiletá česká hráčka.

Peschkeová získala šestnáctý titul v kariéře, Srebotniková jich má ještě o sedm více. Letos spolu před New Havenem vyhrály v Indian Wells.

Ve finále mužské dvouhry zvítězil devátý nasazený Stachovskij nad 46. tenistou světa Denisem Istominem z Uzbekistánu ve třech setech. Získal letos druhý a celkově čtvrtý titul na okruhu ATP. Ve finále ještě nikdy neprohrál.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články