Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Obhájce titulu Djokovič je v Indian Wells v semifinále

Indian Wells (USA) - První tenista světa Novak Djokovič postoupil v Indian Wells do semifinále. Obhájce titulu si ve čtvrtfinále poradil s přemožitelem Tomáše Berdycha Španělem Nicolásem Almagrem 6:3, 6:4. O finále si čtyřiadvacetiletý Srb zahraje buď s Američanem Johnem Isnerem, nebo Francouzem Gillesem Simonem.

Novak Djokovič
zdroj: Ap

Djokovič ani ve třetím vzájemném utkání s Almagrem neztratil set. Vítěz Australian Open může v Indian Wells získat svůj třetí titul, v Kalifornii triumfoval už v roce 2008.

V soutěži žen je v semifinále Srbka Ana Ivanovičová. Bývalá světová jednička ve čtvrtfinálovém utkání porazila loňskou finalistku Marion Bartoliovou z Francie 6:3 a 6:4. Další soupeřkou vítězky turnaje z roku 2008 bude vítězka ruského duelu mezi Mariou Šarapovovou a Mariou Kirilenkovou.

Čtyřiadvacetiletá Ivanovičová, která v předchozím kole vyřadila obhájkyni titulu Dánku Caroline Wozniackou, hrála s Bartoliovou naposledy před rokem právě ve čtvrtfinále v Indian Wells. Sedmou hráčku světa porazila za 77 minut a oplatila jí loňské vyřazení.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články