Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Nicole Vaidišová se zřejmě vrací k původnímu trenérovi

Praha – Tenistka Nicole Vaidišová spolupracuje během přípravy ve floridském Bradentonu se svým původním trenérem Alešem Kodatem. Její nevlastní otec ji vedl do loňského března a po změně kouče spadl někdejší hráčka nejlepší světové desítky na momentální 65. místo v žebříčku WTA. Zatím není jasné, zda Vaidišová obnoví spolupráci s trenérem Kodatem dlouhodobě a propustí trenéra Davida Felgatea.

"Opět spolu zkoušíme pracovat," sdělil deníku MF Dnes Aleš Kodat. Zda ale bude svoji nevlastní dceru trénovat dlouhodobě, neupřesnil. Devatenáctiletá Nicole Vaidišová ovšem od začátku spolupráce s Felgatem vyhrála jenom 9 z 27 zápasů na turnajích WTA, kterých se zúčastnila. V anketě časopisu Tennis Reporters vyhrála anketu o propadák loňského roku.

Také v  letošní sezoně zatím vyhrála někdejší česká jednička jediný duel. Už po neúspěšném Australian Open se spekulovalo o tom, že britského trenéra propustila. Dalším turnajem, na kterém se Vaidišová představí, bude od 11. března štědře dotované Indian Wells.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články