Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nadal porazil Nišikoriho a je ve čtvrtfinále v Barceloně, ale opět bojoval ve třech setech

Jedenáctinásobný vítěz turnaje v Barceloně Rafael Nadal postoupil po druhé třísetové výhře za sebou do čtvrtfinále. Favorizovaný španělský tenista na antuce v katalánské metropoli porazil 6:0, 2:6, 6:2 dvojnásobného šampiona turnaje Keie Nišikoriho z Japonska.

Je nám líto, video expirovalo.
Nadal přešel do čtvrtfinále v Barceloně přes Nišikoriho

Antukový fenomén Nadal se letos na svém nejoblíbenějším povrchu rozjíždí pomaleji. Minulý týden vypadl ve čtvrtfinále v Monte Carlu, kde také v minulosti získal 11 titulů, a v Barceloně bojoval ve středu tři sety s běloruským outsiderem Iljou Ivaškou.

Ve čtvrtfinále Nadala čeká Brit Cameron Norrie, jemuž ve 3. kole vzdal ve druhém setu Belgičan David Goffin. Pokud čtyřiatřicetiletý Španěl v Barceloně dokráčí k titulu, povede se mu to poprvé po ztrátě minimálně dvou setů. Devětkrát Nadal turnaj vyhrál bez prohrané sady a na cestě za zbývajícími dvěma triumfy ztratil jen set.

Ve čtvrtfinále turnaje jsou také mimo jiné oba finalisté z Monte Carla - Řek Stefanos Tsitsipas a Nadalův přemožitel Andrej Rubljov z Ruska.

Turnaj mužů v Barceloně (antuka, dotace 1 702 800 eur):

Dvouhra - 3. kolo:

Nadal (1-Šp.) - Nišikori (Jap.) 6:0, 2:6, 6:2, Schwartzman (4-Arg.) - Moutet (Fr.) 6:4, 6:2, Norrie (Brit.) - Goffin (8-Belg.) 6:0, 3:5 skreč, Carreňo (6-Šp.) - Zapata (Šp.) 6:3, 6:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články