Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Nadal i se spálenými prsty přehrál Benneteaua

Cincinnati (USA) - Španělský tenista Rafael Nadal prošel úspěšně druhým kolem turnaje Masters v Cincinnati i přesto, že si nedávno spálil v restauraci prsty na pravé ruce. Levoruký vítěz deseti grandslamových titulů, jenž je nasazenou dvojkou turnaje, nastoupil k utkání se dvěma zabandážovanými prsty. Svého soupeře, jímž byl Francouz Julien Benneteau, porazil 6:4 a 7:5.

Rafael Nadal
zdroj: Getty Images autor: Clive Brunskill

"Spálil jsem se. Měl jsem před pár dny malou nehodu," řekl Nadal po duelu novinářům s vysvětlením, že se spálil o horkou mísu v jedné z restaurací v Ohiu. "Byla to nešťastná náhoda, ta mísa byla opravdu hodně horká a já se spálil," dodal.

Druhý hráč světa připustil, že mu zranění způsobovalo při hře menší potíže. "Trošku problém to byl. Když se podíváte na ten puchýř, tak si to asi dokážete dobře představit," konstatoval Nadal. "Tak vám ho jdu hnedka ukázat," dodal již s úsměvem Nadal.

V Cincinnati pokračují i Češi. Berdych v dnešním osmifinále narazí na Almagra. Štěpánka čeká duel se světovou jedničkou Novakem Djokovičem ze Srbska, který ve svém vstupním utkání ve druhém kole vyřadil domácího držitele divoké karty Ryana Harrisona po setech 6:2 a 6:3. Ženská česká jednička a světová šestka Petra Kvitová se o postup do čtvrtfinále utká s Andreou Petkovicovou z Německa. Jedenáctá hráčka světového žebříčku přehrála švédskou soupeřku Sofii Arvidssonovou 6:2, 6:4. S Kvitovou má dosud bilanci 3:3 na zápasy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články