Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno

Murray znovu vypadl už ve 2. kole, nestačil na Kohlschreibera

Monte Carlo - Britskému tenistovi Andymu Murraymu se nadále nedaří. Již potřetí z posledních čtyř turnajů se mu stalo, že vypadl už ve 2. kole. Po Dubaji a Miami dohrál předčasně také na Masters v Monte Carlu, kde byl nad jeho síly Němec Philipp Kohlschreiber. Murray prohrál hladce 2:6 a 1:6, a jelikož neobhájí loňskou účast v semifinále, znovu si pohorší v žebříčku ATP, kde mu aktuálně patří čtvrtá pozice.

Murray si po finálové účasti na Australian Open dal zhruba měsíční pauzu, během které přišel o formu. Následně v Dubaji vypadl ve 2. kole se Srbem Jankem Tipsarevičem. Pak sice na Masters v Indian Wells prošel až do čtvrtfinále, kde podlehl Robinu Söderlingovi, ovšem na dalším Masters v Miami prohrál znovu ve 2. kole s Američanem Mardym Fishem. A nyní skončil i v Monte Carlu.

Murray byl mimo, Němec ho převálcoval

Šestadvacetiletý Kohlschreiber, kterému v žebříčku patří 33. příčka, svého úspěšnějšího soupeře od začátku drtil přesným servisem a téměř bezchybnou hrou. Naopak Murraymu téměř nic nevycházelo a za celý zápas se nedostal k jedinému brejkbolu. Kohlschreiber tak první vzájemný zápas vyhrál za hodinu a tři minuty a poprvé v sezoně postoupil na Masters mezi nejlepší šestnáctku. 

Na rozdíl od Murrayho dál prošel třetí hráč světa Rafael Nadal. Španěl zahájil svou cestu za obhajobou titulu snadným vítězstvím 6:1, 6:0 nad Nizozemcem Thiemem de Bakkerem. V dalším kole ho čeká Němec Michael Berrer.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články