Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Murray se v Barceloně trápil s Ramosem, nakonec postupuje

Barcelona – Andy Murray byl blízko další porážce s Albertem Ramosem, ale po velké bitvě ho na antuce v Barceloně nakonec porazil. Britský tenista čtvrtfinálový zápas otočil ve výhru 2:6, 6:4, 7:6 a vrátil Ramosovi nečekané vyřazení z Monte Carla. V semifinále je také Rafael Nadal.

Andy Murray
zdroj: ČTK/EFE autor: TONI ALBIR

V Monte Carlu Murray před týdnem prohrál s Ramosem rovněž ve třech setech, přestože v posledním vedl 4:0. Nyní v rozhodující sadě prohrával 4:5, ale hned si vzal brejk zpět a v tie-breaku využil druhý mečbol. Po upracované výhře 7:4 slavil postup do semifinále.

"Byl to hodně podobný zápas jako v Monte Carlu, ale opak byl v tom, že dneska si zasloužil vyhrát spíš on. Vytvořil si víc šancí, podával na vítězství..." řekl Murray. "Minule mi nestačilo vedení 4:0, dneska jsem byl na konci druhého i třetího setu trochu agresivnější a pak odehrál dobrý tie-break," pochvaloval si.

V sobotním semifinále Murray narazí na Rakušana Dominica Thiema. Nadal si poradil 7:6, 6:2 s Korejcem Čong Hjonem a přiblížil se jubilejnímu 10. barcelonskému titulu a už 51. na antuce.

Je nám líto, video expirovalo.
Nadal se v Barceloně probojoval do semifinále

Tenisový turnaj mužů v Barceloně:

Dvouhra - čtvrtfinále: Murray (1-Brit.) - Ramos (10-Šp.) 2:6, 6:4, 7:6 (7:4), Thiem (4-Rak.) - Sugita (Jap.) 6:1, 6:2. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články