Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Murray: Nedokázal jsem najít cestu ke zlepšení

Madrid - Po brzkém vyřazení v Monaku a semifinálové účasti v Barceloně neuspěl tenista Andy Murray ani v Madridu. Na antuce se zatím hledá. Ve španělské metropoli mu v osmifinále vystavil stopku chorvatský talent Borna Čorič, z čehož byl vládce žebříčku ATP frustrován. Nicméně odmítl, že by další brzké vyřazení mohlo ovlivnit jeho sebedůvěru.

Andy Murray
zdroj: REUTERS autor: Sergio Perez

"Prohrát zápas nemusí být to nejhorší. Někdy může být daleko horší způsob, jakým prohrajete. Nedokázal jsem najít cestu ke zlepšení, to mě zklamalo," řekl dvojnásobný wimbledonský vítěz, který v pondělí oslaví 30. narozeniny.

"I když nepředvedete nejlepší výkon, pořád máte spoustu možností, jak duel soupeři znepříjemnit. To se mi proti Čoričovi vůbec nepovedlo," prohlásil Murray, jenž se v utkání dopustil 28 nevynucených chyb a zahrál jen 14 vítězných míčů.

Je nám líto, video expirovalo.
Andy Murray skončil v Madridu na raketě Chorvata Čoriče

Po loňské životní sezoně, v níž se vyšvihl do pozice světové jedničky, se letos víceméně trápí. Utrpěl už pátou prohru od začátku roku a na kontě má pouze jeden turnajový titul. V březnu ho sice přibrzdil poraněný loket, ale momentálně už je zcela fit.

"Na mou hru v posledních týdnech to nemělo žádný vliv. Měl jsem ovšem měsíc pauzu, což mě trochu zbrzdilo. Doufám, že s mým týmem něco vymyslíme a v Římě či na Roland Garros budu hrát lépe," zakončil Murray.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články