Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
VK Lvi Praha - VK Trox Příbram

Muchová zametla v Dauhá s Linetteovou, Siniaková naopak v 1. kole končí

Do silně obsazeného turnaje v Dauhá vstoupila Karolína Muchová jednoznačným vítězstvím 6:3, 6:1 nad Polkou Magdou Linetteovou. Kateřina Siniaková naopak po postupu z kvalifikace nestačila na Tunisanku Ons Džabúrovou, s níž prohrála 3:6, 2:6.

Karolína Muchová
zdroj: ZUMA autor: Rob Prange

Třiadvacetiletá Muchová si v Dauhá připsala druhou výhru v sezoně na okruhu WTA a ve 2. kole ji čeká Nizozemka Kiki Bertensová, která měla stejně jako další nejvýše nasazené hráčky v 1. kole volno.

Siniaková nenavázala na dílčí úspěch z Dubaje, kde před týdnem prošla kvalifikací a následně v úvodním kole vítězstvím právě proti Muchové ukončila dlouhou sérii porážek. Tentokrát na úvod hlavní soutěže nestačila na čtvrtfinalistku Australian Open Džabúrovou.

V 1. kole budou v katarské metropoli usilovat o místenku v další fázi turnaje ještě Barbora Strýcová, Markéta Vondroušová a Tereza Martincová. Do 2. kola byly nasazeny Karolína Plíšková a Petra Kvitová.

Je nám líto, video expirovalo.
Siniaková vypadla v Kataru už v 1. kole

Tenisový turnaj žen v Dauhá (tvrdý povrch:)

Dvouhra - 1. kolo: Muchová (ČR) - Linetteová (Pol.) 6:3, 6:1, Mertensová (16-Belg.) - Wang Čchiang (Čína) 6:1, 6:2, Siegemundová (Něm.) - Švedovová (Kaz.) 6:3, 6:2, Kuzněcovová (Rus.) - Büyükakcayová (Tur.) 6:2, 6:2.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články