Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Melzerová s Cetkovskou si zahrají v Acapulku o titul ve čtyřhře

Acapulco (Mexiko) – Ve dvouhře jí návrat na kurty příliš nevyšel, v páru s Petrou Cetkovskou však Iveta Melzerová válí a v Acapulku si zahrají o titul ve čtyřhře. Soupeřkami české dvojice budou druhé nasazené Kristina Mladenovicová a Galina Voskobojevová.

Cetkovská s Melzerovou vyřadily v semifinále americko-chorvatský pár Christina McHaleová, Ajla Tomljanovičová, který porazily 6:3, 2:6, 11:9. Zopakují si společně finále v Acapulcu z roku 2008, kdy o titul bojovaly marně.

Jednatřicetiletá Melzerová získala v mexickém letovisku ještě pod dívčím jménem Benešová přesně před deseti lety první ze svých dvou titulů ve dvouhře. V deblu bude usilovat o patnáctý triumf, naposledy vyhrála s Barborou Záhlavovou-Strýcovou v roce 2012 ve Stuttgartu.

Předloni mostecká rodačka Melzerová přerušila na rok a půl kariéru kvůli zranění ramena. V Acapulcu se po dlouhé pauze představila i v singlu, ale vypadla v prvním kole. Vzhledem ke zdravotní přestávce delší než půl roku má česká tenistka chráněný žebříček a může se na osm turnajů hlásit jako 67. hráčka světa.

Tenisový turnaj mužů a žen v Acapulcu:

Muži (dotace 1,454 365 dolarů):

Dvouhra - semifinále:
Dimitrov (4-Bulh.) - Murray (2-Brit.) 4:6, 7:6 (7:5), 7:6 (7:3), Anderson (5-JAR) - Dolgopolov (Ukr.) 6:1, 5:7, 6:4.

Ženy (dotace 250 000 dolarů):

Dvouhra - semifinále:
Cibulková (1-SR) - Čang Šuaj (8-Čína) 4:2 skreč, McHaleová (USA) - Garciaová (Fr.) 3:6, 6:2, 7:5.

Čtyřhra - semifinále:
Cetkovská, Melzerová (ČR) - McHaleová, Tomljanovičová (USA/Chorv.) 6:3, 2:6, 11:9.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články