Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Martincová dohrála v Granby ve druhém kole, Krejčíková v Clevelandu také

Tereza Martincová skončila na turnaji v kanadském Granby v generálce na US Open ve 2. kole. Nasazená osmička podlehla 3:6 a 6:7 devatenáctileté Francouzce Diane Parryové. Neuspěla ani Barbora Krejčíková v Clevelandu, kde vypadla ve druhém kole. Nejvýš nasazená tenistka prohrála v souboji o čtvrtfinále 4:6, 1:6 s Američankou Bernardou Peraovou.

Sedmadvacetiletá Martincová měla po prohraném prvním setu dobrou příležitost vynutit si třetí sadu. Za stavu 5:5 vybojovala brejk a podávala na zisk setu, ale Parryová si vzala servis zpět a srovnala. V tie-breaku se Martincové už vůbec nedařilo a prohrála hladce 1:7.

Třiadvacáté hráčce světa Krejčíkové se přípravné období před letošním závěrečným grandslamem příliš nevydařilo. Na čtyřech turnajích na tvrdém povrchu si připsala jen dvě výhry a čtyři porážky.

V Clevelandu je Krejčíková ještě ve hře v deblové soutěži s tradiční partnerkou Kateřinou Siniakovou. US Open je jediný grandslam, který ještě společně nevyhrály.

Turnaj žen v Granby v Kanadě:

Dvouhra – 2. kolo: Parryová (Fr.) - Martincová (8-ČR) 6:3, 7:6 (7:1), Mariaová (Něm.) - Bondárová (4-Maď.) 6:3, 6:2, Kasatkinová (1-Rus.) - Frechová (Pol.) 6:3, 6:2, Savilleová (9-Austr.) - Sebovová (Kan.) 6:1, 6:0.

Turnaj žen v Clevelandu (tvrdý povrch, dotace 251.750 dolarů):

Dvouhra – 2. kolo: Peraová (Fr.) - Krejčíková (1-ČR) 6:4, 6:1, Brengleová (USA) - Alexandrovová (3-Rus.) 3:6, 7:5, 7:5, Čang Šuaj (Čína) - Trevisanová (2-It.) bez boje, Samsonovová (Rus.) - Siegemundová (Něm.) 6:2, 6:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články