Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Lehečka nechal svou formu v Rotterdamu. V Marrákeši končí po skreči také Veselý

Jiří Lehečka nenavázal v Marrákeši na tažení do semifinále únorového turnaje v Rotterdamu. V prvním kole na antuce v Maroku dvacetiletého hráče porazil 6:4, 6:4 Srb Laslo Djere. U konce je také působení Jiřího Veselého, který skrečoval kvůli problémům se zády utkání s Malekem Džazírím za stavu 7:6, 3:6, 0:2.

Utkání Lehečky  bylo přeloženo z pondělka, kdy se celý den kvůli dešti nehrálo. Na rozdíl od Rotterdamu, kde absolvoval debut v hlavní soutěži turnaje ATP Tour, už nemusel Lehečka v Marrákeši do kvalifikace.

Český daviscupový reprezentant, jemuž patří 98. místo světa, podlehl lépe postavenému žebříčkovému soupeři Djeremu v prvním vzájemném duelu za hodinu a čtvrt. Včetně challengerů zaznamenal Lehečka třetí porážku za sebou.

Osmadvacetiletý Veselý vyhrál úvodní set v tie-breaku 8:6 a ve druhém šel do vedení 2:0. Pak ho ale začaly trápit potíže se zády, které ho omezovaly hlavně při podání, a soupeř rychle vyrovnal. Český hráč si za stavu 3:4 vyžádal ošetření a snažil se pokračovat, po prohraném druhém setu a ztrátě podání v úvodu třetího se ale rozhodl duel vzdát.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články