Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Kvitová vybírala na Turnaj mistryň společenské šaty

Průhonice (u Prahy) – Nejen rakety a tenisky, ale i společenské šaty patří do téměř povinné výbavy tenistek. Alespoň pro vrcholné akce tomu tak je, a proto Petra Kvitová před Turnajem mistryň ladila formu i vybírala oblečení. "Je to příjemné zpestření. Vybírat si šaty mě baví, plesy jak kdy," řekla Kvitová.

Petra Kvitová na zkoušce šatů
zdroj: ČTK

Do gala se tenistky ustrojí na hráčskou párty, která je nedílnou součástí Turnaje mistryň. Osm nejlepších tenistek sezony se příští týden sejde v Istanbulu. Anna Motlíková připravila pro Kvitovou množství různých modelů. "Máte toho nějak hodně," polekala se naoko wimbledonská vítězka. Nechtěla šaty v červené barvě. "Tu nemám ráda."

Zdálo se, že si Kvitová do Turecka poveze některé z černých šatů, ať už odvážné s odhaleným ramenem, nebo decentnější. "Vám sluší všechny barvy, ale v černé jste luxusní. V té vyniknou vaše zářivé vlasy a modré oči," řekla Motlíková.

Jaké šaty Kvitová nakonec vybrala, se uvidí až v Istanbulu. Tenistka navíc vybírala róbu i pro banket na finále Fed Cupu, kam pojede hned po Turnaji mistryň bojovat s českým týmem do Ruska o další velký titul.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články