Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Kvitová si v Miami zahraje s Clijstersovou

Miami - Petra Kvitová postoupila jako zatím jediná z českých tenistek do druhého kola prestižního turnaje v Miami. Dvacetiletá Kvitová porazila 6:4, 6:4 Italku Tathianu Garbinovou a čeká ji atraktivní duel s Belgičankou Kim Clijstersovou. Bývalá světová jednička vyřadila na minulém turnaji v Indian Wells ve druhém kole Záhlavovou-Strýcovou a následně nečekaně vypadla s Ruskou Alisou Klejbanovovou. Naopak své první zápasy na Floridě prohrály Barbora Záhlavová-Strýcová a Lucie Hradecká.

Čtyřiadvacetiletá Hradecká porážkou 6:3, 4:6 a 2:6 od Slovenky Magdaleny Rybárikové prodloužila své letošní trápení na okruhu WTA. V prvním kole vypadla v tomto kalendářním roce na všech sedmi turnajích, do kterých nastoupila. Vítězné pocity prožila pouze na podniku ITF v Midlandu, kde došla do finále, a v únorovém utkání Fed Cupu proti Německu, v němž při svém debutu pomohla českému týmu k postupu do semifinále.

Záhlavová-Strýcová utrpěla necelý týden před čtyřiadvacátými narozeninami krutou porážku 3:6 a 0:6 od Slovinky Polony Hercogové a nenavázala na postup do druhého kola v Indian Wells.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články