Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Kvitová si před Fed Cupem zahraje v Paříži na divokou kartu

Paříž - Petra Kvitová se ještě před vstupem do druhé obhajoby ve Fed Cupu objeví příští týden na halovém turnaji v Paříži. Světová osmička po brzkém vyřazení na Australian Open, kde skončila už v druhém kole, přijala divokou kartu. Předloni dokázala podnik ve francouzské metropoli vyhrát. V hlavní soutěži s dotací 690 tisíc dolarů by se měly objevit i další reprezentantky Klára Zakopalová a Lucie Hradecká.

"Ráda jsem využila možnosti hrát. Na turnaj mám krásné vzpomínky, a proto se na návrat těším. Miluji zápasy v hale, ráda hraju před pařížským publikem a doufám, že si zahraju několik dobrých zápasů," citoval Kvitovou web turnaje.

V předloňském finále Kvitová porazila tehdejší světovou dvojku Kim Clijstersovou z Belgie. "Na ten zápas ráda vzpomínám," řekla Kvitová. V Paříži bude hrát týden před prvním kolem Fed Cupu, v kterém český tým přivítá v Ostravě Australanky.

Letos rodačka z Fulneku Kvitová zatím neměla příliš důvodů k radosti. V úvodu roku se svěřenkyně trenéra Davida Kotyzy potýkala v horku na jižní polokouli s astmatem i menší sebedůvěrou a vyhrála pouze dva zápasy z pěti.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články