Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Kvitová pro ocenění Laureus nesmutnila

Londýn - Tenistka Petra Kvitová se v neděli jako první český sportovec zúčastnila vyhlašování cen Laureus. Přestože nezískala ocenění ani v jedné ze dvou kategorií, v kterých byla nominována – sportovkyně roku a objev roku – zklamaná nebyla. "Celý večer jsme si s koučem náramně užili. Bylo ctí být tam a být mezi nominovanými," svěřila se česká tenistka.

Petra Kvitová dorazila na slavnostní večer přímo z úspěšného fedcupového utkání v Německu v dobré náladě. Ta jí vydržela i přesto, že se na pódium v Londýně nepodívala, a užívala si společenské události.

"Drželi jsme se víc přeci jen u tenistů. Takže jsem se bavila s Novakem (Djokovičem), s panem Bahramím a s Martinou Navrátilovou. Takže to bylo asi vše. Z těch jiných sportů jsme se jen představili, ale ne že by mi předávali nějaké zkušenosti."

Druhý den po slavnostním vyhlášení se Kvitová potkala s Navrátilovou ještě jednou. Obě se sešly ve Wimbledonu při natáčení dokumentu pro americkou televizní společnost CNN. Vyfotily se před vstupem na centrální dvorec či zapózovaly u originálu slavného zlatého talíře Venus Rosewaterové, ceny pro vítězku.  Kvitová se navíc nechala zvěčnit u koláže obří fotky, na které je s trofejí po loňské výhře a raduje se po proměněném mečbolu vedle Srba Novaka Djokoviče.

Do Londýna se Petra Kvitová v letošním roce ještě minimálně dvakrát vrátí. Ve Wimbledonu bude obhajovat svůj loňský triumf a na stejném místě pak bude bojovat o olympijské medaile.

Je nám líto, video expirovalo.
Petra Kvitovách na cenách Laureus neuspěla
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články