Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Kvitová posiluje tým o dva kondiční kouče. Nemůžu se dočkat až začneme, vzkázala

Sehraná a vždy dobře naladěná dvojka kondiční trenér David Vydra a tenistka Petra Kvitová se na začátku listopadu rozpadla. A tak sedmá hráčka světa doplnila svůj realizační tým před nadcházející sezonou o dva nové členy. Vedle trenéra Jiřího Vaňka se o Kvitovou budou nově starat kondiční specialisté Slovák Ivan Trebatický a Němec Florian Zitzelsberger, který je zároveň fyzioterapeutem. 

"Vítejte do Petřina nového týmu! Už se těším na spolupráci ne s jedním, ale s dvojicí kondičních trenérů Ivanem Trebatickým a Florianem Zitzelsbergerem. Už se nemůžu dočkat, až začneme," napsala Kvitová.

Zitzelsberger pracoval pro mužskou asociaci ATP, například s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, a od začátku roku 2016 do letošního října s Němkou Julií Görgesovou. Trebatický působil rok a půl společně s kolegou Martinem Noskem u Karolíny Plíškové a byl u toho, když současná světová dvojka Plíšková hrála v roce 2016 finále US Open.

Trebatický a Zitzelsberger jsou nástupci Vydry, s kterým Kvitová začátkem listopadu po čtyřech a půl letech ukončila spolupráci.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články